Oude Rijksweg 10A - 4413 NK - Krabbendijke
T: +31(0)113503183 - F: +31(0)113503016 - E: info@fruvo.nl

Veel gestelde vragen

Hoe kan het dat het sap zo lang houdbaar is?
Het sap wordt zuurstofloos geperst en onze speciale VersTap sluit het sap luchtdicht af, ook steeds nadat u getapt heeft. Omdat er zo geen zuurstof bij komt, is het sap na opening nog tenminste 45 dagen lang houdbaar!

Waarom is het sap troebel?
Omdat we werken met alleen puur fruit als ingrediënten voor het sap blijft het sap troebel. Hieraan ziet u dus eigenlijk dat er geen kleurstoffen o.i.d. aan het sap zijn toegevoegd!

Waarom is de kleur soms verschillend?
Omdat we verschillende appels en peren gebruiken voor het persen kan de kleur variëren. De frisse appelsap is bijvoorbeeld wat lichter van kleur in vergelijking met de kleur van de zoete appelsap.

Wordt er echt helemaal niets aan het sap toegevoegd?
Aan onze sappen wordt absoluut niks toegevoegd. We hebben het hele proces, vanaf het plukken van de appel tot aan verpakken van het sap, zelf in de hand en hebben hier dus ook volledig toezicht op. Dat komt omdat we voornamelijk appels en peren uit eigen boomgaard gebruiken voor het persen van het sap. Nadat de appels en peren gewassen en gesorteerd zijn wordt het fruit fijngemalen en onder vacuüm geperst waarna het sap gefilterd wordt. Dit alles wordt bewerkstelligd door onze speciale persmachine. Zodra het fruit geperst is tot sap wordt het afgevuld in de eindverpakking; die gaat vervolgens naar de supermarkten en vandaaruit naar de consument!

Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje naar bestellen@zuverfruitsappen.nl met uw vraag en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden!