Oude Rijksweg 10A - 4413 NK - Krabbendijke
T: +31(0)113503183 - F: +31(0)113503016 - E: info@fruvo.nl

Assortiment

 

Officiële website:

Ga direct naar het actuele assortiment van Zuver Fruitsappen: www.zuverfruitsappen.nl

 

Flessen
Een Zuver fles is makkelijk om mee te nemen en bevat 750ml fruitsap. Het fruitsap wordt afgevuld in een glazen fles. Hierdoor blijft de smaak en kwaliteit van het sap optimaal.

Onze fruitsappen zijn voor houdbaarheid eventjes kort verhit en na opening is het sap nog 6 dagen gekoeld houdbaar.

Duurzaam consumeren: de Zuver fles is volledig recyclebaar. Breng de lege fles naar de dichtstbijzijnde glasbak en wij maken er een nieuwe van!

 

VersTap
De Zuver VersTap is een grootverpakking en bevat 3 liter fruitsap. Het fruitsap wordt afgevuld in een kunststoffen zak waar een tapkraantje op bevestigd is. De zak is verpakt in een kartonnen Zuver doos. Het tapkraantje kan vastgezet worden in deze doos, waardoor het makkelijk is om te tappen.

Onze speciale VersTap sluit het fruitsap luchtdicht af, ook steeds na het tappen! Hierdoor kan je Zuver fruitsap langer bewaren dan in een fles met draaidop. Onze fruitsappen zijn voor houdbaarheid eventjes kort verhit en na opening is het sap nog 45 dagen houdbaar. De VersTap past perfect in de koelkast en is gekoeld het lekkerst om te drinken.

Duurzaam consumeren: de VersTap verpakking is volledig recyclebaar. Haal de lege kunststof zak uit de doos. Deze kan gerecycled worden onder plastic afval. De kartonnen doos mag in de papierbak.